SİVAS / MERKEZ - Yıldız Ortaokulu

Yıldız Ortaokulu

Yıdız Beldesi, Yıldız Ortaokulu, MERKEZ/SİVAS
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yerde getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurmuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamını gerçekleştrildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
2021 YILINDA BİR ÖĞRENCİMİZ SİVAS FEN LİSESİNİ, BİR ÖĞRENCİMİZ SİVAS ANADOLU LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. YİNE AYNI YIL BİR ÖĞRENCİMİZ BURSLULUK SINAVINI KAZANDI.
Öğretim Şekli :
İlkokul :09:00-14:30 Ortaokul:09:00-15:20